Få mere værdi ud af din PR aktiviteter!

Press Point er specialiserede i at håndtere medieomtale af produkt PR indenfor mode-, design- og kosmetikbranchen. Vi har derfor udviklet et samlet produkt, som giver dig overblik og fleksibilitet - og dermed giver dig mere frihed til andre ting.

Produktet kalder vi Press Point Monitor!

Press Point Monitor er en online-løsning, der giver dig mulighed for at få overblik over dine PR aktiviteter, lige meget hvor du befinder dig henne. Det kræver kun en internet-forbindelse. Og du vil hermed hurtigt få en overskuelig og effektiv overvågning i et samlet system.

Skab overblik over din PR aktiviteter

Løsningen giver dig ikke kun et nemt og samlet overblik, men også muligheden for at dele den med dine kollegaer samt få udarbejdet PR rapporter, der anskueliggør værdien af dit arbejde.

Det er let at arbejde med Press Point Monitor. Vores produkt giver dig mulighed for at løse netop dit behov. Vil du udvide din markedssøgning til flere lande, tilføje flere søgeemner eller blot give flere af dine kollegaer adgang, er det hurtigt gjort.

Lokalt som globalt dækker Press Point netop dit behov. Vi dækker både søgeord i tekst og grafiske billeder. Vi gør noget svært målbart – målbart på en struktureret og enkel måde. 

Webdesign og CMS af ActiWeb